Voor bedrijven

Het bedrijfsleven kan het verschil maken door initiatieven op maatschappelijk gebied. Een verschil kan gemaakt worden door steun aan de Rick Jonckheere Foundation om kwaliteit van leven te verbeteren voor patiënten met CVID.

Rick Jonckheere Foundation is onderdeel van het Erasmus MC Foundation en is geregistreerd als ANBI instelling. Een éénmalige of periodieke gift mag u in veel gevallen opvoeren bij de belastingdienst.

 

Hoe kunt u steunen?

Eénmalig gift via doneren. Op verzoek kunnen wij hiervoor een bewijs van donatie opsturen.

Collecte tijdens een evenement. Heeft u een receptie, jubileumfeest of open dag. Een mooi gebaar is hierbij dat u uw maatschappelijke betrokkenheid toont. Collectebussen kunnen wij hiervoor ter beschikking stellen.  

Kerstacties. Een mooi moment om uw maatschappelijke betrokkenheid vorm te geven. Neem uw zakenrelaties hierin mee. Laat ze weten dat u de Rick Jonckheere Foundation een warm hart toedraagt en waarom u dat doet. Hiermee laat u een goede indruk achter en is er zeker begrip voor een donatie naar het goede doel in plaats van de zoveelste fles wijn.

Teambuilding. Laat uw medewerkers meedoen aan een fondsenwervend evenement, of organiseer zelf een unieke uitdaging waarbij uw medewerkers samen een doel dienen te bereiken. Goed voor de onderlinge sfeer waarbij het streven is zoveel mogelijk geld op te halen voor de foundation. Onder het menu acties staan verschillende voorbeelden met mooie resultaten.  

Jaarlijkse bijdrage. Bij een jaarlijkse donatie van minimaal € 500,00 of jaarlijks terugkerende acties voor de Rick Jonckheere Foundation krijgt u als bedrijf exclusieve vermelding met uw logo op de homepage van de website.

Bij vragen of voor meer informatie kunt u ons bereiken via rickjonckheerefoundation@ziggo.nl