Ambassadeurs

Cesar Zuiderwijk

Cesar heeft weinig introductie nodig. Door zijn lange loopbaan als drummer van de Golden Earring is hij bij iedereen wel bekend.

Wanneer je iemand vraagt, noem een bekende drummer is het antwoord steevast “Cesar Zuiderwijk”, een groot voorbeeld voor veel jonge maar zeker ook oudere drummers.

Cesar treedt op met zijn bevlogen verhaal als muzikant in verschillende theaters. Klik op de foto van Cesar voor meer informatie.

Wij hebben Cesar leren kennen als een sociaal lieve man, die goed wilt doen voor de medemens. Daarom zijn wij enorm blij en vereerd met zijn ambassadeurschap.

 

Jimmy van den Nieuwenhuizen

Jimmy heeft net als Rick gestudeerd aan de Rock Academie in Tilburg. Jimmy is echt top, zowel als drummer, maar zeker ook als mens.

Jimmy is vast bandlid van Roel van Velzen waarmee hij door Nederland toert. 

T.V. shows en live evenmenten als "It takes 2", "Bloed Zweet en Tranen", "The Voice Kids", "Vrienden van Amstel", "The Passion", "Holland Heineken House Korea 2018 '' en talloze andere grote producties staan op zijn naam.

Waar Jimmy naar eigen zeggen zeer trots op is, is een nummer 1 notering met Wulf  "All things under the sun".

Door de lezers van de slagwerkrant is Jimmy uitgeroepen tot beste "Drummer's Drummer van de Benelux" 2018.

 

 René Creemers

René was Rick's drumleraar op de Rockacademie in Tilburg. Rick was bijzonder trots les te krijgen van de top uit de drumwereld. Rick heeft in de helaas veel te korte tijd enorm veel geleerd van René. 

 

 René geeft naast de Rockacademie ook les aan het conservatorium in Arnhem, en is in 2017 door de slagwerkkrant uitgeroepen tot de beste Fusion/world drummer van de benelux.

Sinds 2000 vormt hij samen met Wim de Vries het duo The Drumbassadors.

 

 Jeroen Dur

Jeroen is 5 jaar lang Rick zijn drumleraar geweest. Hij heeft Rick klaar 'getrommeld' voor de Rockacademie in Tilburg waar Rick afgelopen jaar aangenomen was.

Jeroen speelt slagwerk in grote theater- en musicalproducties als The Lion King, Soldaat van Oranje, All Stars en de show van André van Duin.

Naast het spelen in de theaters is Jeroen ook docent drums/slagwerk bij het Cultuurbedrijf te Bergen op Zoom. Ook speelt hij bij percussiegroep Santola en fusionband The Slickpit.

 

 Lean Robbemont 

Verheugd zijn wij jullie te kunnen meedelen dat ook Lean zich graag inzet voor de foundation.
Lean heeft Rick ook persoonlijk gekend en was diep geraakt toen
hij vernam dat Rick overleden was.

Geïnspireerd door drummers als Tony Williams en Steve Gadd, is Lean vastbesloten om Jazz te studeren in Rotterdam. Hier raakt hij in contact met Joost Kroon en kwam via hem terecht bij Leona Philippo en viel hij o.a in bij New Cool Collective.

In 2010 wordt hij de vaste drummer van Alain Clark en speelt hij de jaren erna met artiesten als Ali B., Sandra van Nieuwland, Sven Hammond Soul, DO en Edsilia Rombley. Tegenwoordig is Lean o.a. vaste drummer van Waylon.

Naast het spelen en lesgeven is Lean ook actief als studiomuzikant.

 

 Ton Dijkman 

Wij als ouders van Rick zijn ontzettende blij met de steun van een bekende drummer.

 

Ton is één van de meest gevraagde sessiedurmmers van Nederland. Hij werkt, en heeft gewerkt met uiteenlopende artiesten als Marco Borsato, Paul Young, 3J's, Trijntje Oosterhuis, ALI B, Guus Meeuwis en vele andere.