Symposium Primaire Immuundeficiëntie: De Toekomst

25-04-2018 | 19:46

Wij, ouders van Rick, hebben dit symposium bijgewoond, welke plaatsvond in het Erasmus MC te Rotterdam. Voor ons is dit belangrijk omdat CVID hier onderdeel van uitmaakt.

Het symposium begon met een bijzonder moment. De President van IPOPI (International Patients Organization for Primary Immunodeficiencies) Mrs. J. Drabwell werd onderscheiden als Officier in de Orde van Oranje-Nassau door burgemeester A. Aboutaleb van Rotterdam.

Mrs. Drabwell verdient deze onderscheiding omdat ze zich de afgelopen 10 jaar enorm heeft ingezet voor patiënten met PID wereldwijd, een ziekte waar ook zijzelf mee te kampen heeft.

Gedurende het symposium kwamen verschillende doctoren aan het woord met ieder zijn of haar eigen specialisme. Ook wij kregen de gelegenheid onze Foundation onder de aandacht te brengen. Vele mooie reacties volgden. Speciaal de reactie van Lotte. Zij kwam naar ons toe en was zeer dankbaar voor dit initiatief. Een hartverwarmende reactie en voor ons een bevestiging om van de Foundation een groot succes te maken.