Rick's Tribute Concert with friends - 23 september 2023

11-06-2023 | 21:11
  1. Dit jaar biedt Rick’s Tribute Concert weer een fantastische voorstelling met livemuziek van topmuzikant Mick Stender met zijn band, o.a. bekend van zijn live-optredens bij Giel Beelen op NPO Radio 2. Mick Stender is het nieuwe Rock ’n Roll symbool van de 21e eeuw. Deze singer-songwriter schrijft zijn nummers in de stijl van Americana, Rock ’n Roll en is geïnspireerd door muzikanten als Elvis Presley, Johnny Cash en Danny Vera. De voorstelling wordt afgewisseld met optredens van bekende drummers, waaronder René Creemers (uitgeroepen tot de beste fusion/world drummer van de Benelux) en Lean Robbemont (bekend van o.a. Alain Clark, Waylon en de Toppers Live) die reeds de top hebben bereikt! Kortom, een mooie avond uit met muziek van hoog niveau en een vette knipoog naar drums. Dit alles voor het goede doel!

De voorstelling is in Stadsschouwburg De Maagd in Bergen op Zoom op zaterdag 23 september 2023. Het begint om 20.00 uur en kaartjes zijn verkrijgbaar via de website van De Maagd. Met de volgende link komt men direct bij de kaartverkoop: https://www.demaagd.nl/agenda/382//rick-s-tribute-concert-with-friends

Goede Doel
Rick’s Tribute Concert wordt mede mogelijk gemaakt door het Meeussen Fonds, Bedrijvenvereniging TNP en Theater De Maagd. De opbrengsten van deze avond komen ten goede aan de Rick Jonckheere Foundation voor onderzoek naar de zeldzame afweerstoornis CVID.