Snarky Puppy eert Rick tijdens North Sea Jazz festival

14-07-2018 | 10:42

Snarky Puppy is een fusion band uit Amerika met 3 Grammy Awards op hun naam. Zij spelen vooral een mix van jazz, funk en soul. Het zijn vooral instrumentale nummers die technisch gezien veel uitdagingen bieden voor veel muzikanten wereldwijd.

Zo ook voor Rick. Na toestemming gevraagd te hebben aan bandlid Justin Stanton, heeft Rick zich stuk geoefend op het nummer "Mr Montauk" om met dit nummer auditie te doen voor het Conservatorium en Rockacademie. 

En met succes zoals jullie weten. 

Op vrijdag 13 juli heeft Snarky Puppy samen met het Metropole Orkest opgetreden op het North Sea Jazz festival in Rotterdam. Dit optreden hebben zij opgedragen aan Rick.

Het is zeer bijzonder dat een proffesionele band uit Amerika tijd vrij maakt voor een zeer triest verhaal uit het kleine Nederland. Ondanks dat wij ons ervan bewust zijn dat grote artiesten vaak verzoeken krijgen om foundations en goede doelen onder de aandacht te brengen blijkt dat niets onmogelijk is.

De leden van Snarky Puppy zijn naast geweldige muzikanten ook mensen met het hart op de juiste plek. Wij willen daarom Justin Stanton, Michael League, Jamie Margulies en alle overige bandleden bijzonder bedanken voor hun inzet om de ziekte CVID onder de aandacht te brengen.

Ook spelen op het North Sea Jazz festival was voor Rick een grote droom. Door dit initiatief heeft hij toch het podium weten te bereiken. Bedankt hiervoor........